26

Odp: SKN BEZ śCIEM

hahaha... a no se przecież znaleźli... parę bitów choćby jest od Makarona itp. więc nie widzę problemów niedojrzała malinko...

"...Yo son, hold your horses Retreat from the streets and count your losses..."

27

ja perdole czlowieku!!! napinasz sie tak jakbysmy na tych bitach robili nie wiadomo jaki hajs!!! a prawda jest taka ze jedyne pieniadze zwiazane z SKN-em zwineli wlasciciele lokalow, w ktorych robilismy imprezy... tyle... i nikomu nie lize dupy do do frajerow nie naleze... moge powiedziec tyle ze w sprawach HH w oswiecimiu jako nieliczni probujemy cos robic, a reszta tylko do nas sapie!!! robilismy imprezy? zapraszalismy was? graliscie z nami? a teraz po nas jezdzijcie bo czesc kawalkow na plycie nie jest na naszych bitach... jeszcze kurwa zrobcie dissa to w ogole zaczne wam poklony napierdalac...

nie trzeba być większym żeby wygrać - wygrywali mali
nie trzeba siać strachu by cię szanowali
głupi zrobią wszystko żeby wszyscy się ich bali
to nie szacunek - to paraliż

28

jakbyscie robili hajs  , to byl by upadek sceny hip-hopowej  hahaha

"...TO JEST FAKT , TO JEST TAK ,TAK TO JEST  Z ZYCIA TO JEST..."

"...PAMIETAJ ZE ZA DARMO NAWET W MORDE NIE DOSTANIESZ..."

"...KTO TY JESTES ? POLAK MALY ! JAKI ZNAK TWOJ? CIAGLE WALY!..."

NO TO JEST CHYBA JEDYNA RZECZ JAKA MOZNA DOSTAC ZA DARMO < ALE WIDZE ZE NIE U WAS tongue

HAHHAHAHAHAHAH TEN WERS POWALA NA KOLANA HAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHA HAHA
AHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAH AHAHAHAHAHAH HA HAHAHAAHAHA

NORMALNIE MOZNA WRZUCIC NA WRZUTA.PL  ALBO PATRZ.PL
AHHAHAHAHA

http://fakenick.wrzuta.pl/audio/wl3A0NE … swiecimskn

HAH !

TY TY TY TY TY TY TY TYLE NASSS

Thumbs up Thumbs down

29

a jednak jaraja cie nasze kawalki

30

afkors do : FAKENIK

ty ty ty ty DEIBLU

jak czytam takie posty to spadam z krzesła, lepiej poprzestań na waleniu konia przed kompem bo używanie go w innym celu  (np HH) może przynieść tylko negatywne efekty

co do ją ją ją kania zgłoś się do logopedy
peace

Thumbs up Thumbs down

31

no jasne ze jaraja , tak ze niemoge oderwac sie od mp3 i od kompa

wogole normalnie  tak mi sie ten rap podoba ZE CHYBA WAM ZACZNE BITY ROBIC HAHAH  < CHCIELIBYSCIE HAH !! ;-D

Thumbs up Thumbs down

32

Widzę,że zarówno jedna strona jak i druga prezentuje bardzo wysoki poziom merytoryczny wypowiedzi...

lol

Życie - do niego jestem przywiązany jak do swej łodzi Charon

33

Przesłuchałem płyte jestem mile zaskoczony lecz myślałem że będzie lepsza, są kawałki lepsze(nowsze) i gorsze(starsze). Chłopaki przynajmniej nie siedzą na dupie. 

Tak czytając te posty doszedłem do wniosku że ludzie powoli zapominają że Rap kiedyś opierał się tylko na zapożyczeniach, do tej pory wychodzą numery na tych samych samplach. Ta muzyka nie ma się podobać ze względu na bit własnej produkcji czy zapożyczony RAP ma dotrzeć do słuchacza.

XXXIX   

Pokój dla prawdziwych

"Ciężko przyszło łatwo nie pójdzie- co zdobyłeś w trudzie tak po prostu nie morze uciec. To nie są rzeczy- to umiejętności ludzie- to są te sprawy do których wiem że wrócę"

Thumbs up Thumbs down

34

Widzę,że zarówno jedna strona jak i druga prezentuje bardzo wysoki poziom merytoryczny wypowiedzi...

lol

czasami żeby coś komuś wytłumaczyć trzeba się zniżyć do jego poziomu.....

Thumbs up Thumbs down

35

lol

Widzisz... ja akurat uważam inaczej... zniżając się do czyjegoś poziomu tracisz swoją godność i wiarygodność wink

36

Mnie bawi, że temat jest o płycie a opinii o niej prawie w ogóle nie ma ;-)

Dla chętnych rzucam link z numerem z nadchodzącej płyty rapanui ( tematycznie to w sumie trochę do postów pasuje ;D)   --->

http://www.sendspace.com/file/hw6fvv

Elo

" Now you come to me and you say : " DeWu , give me justice " , but you don't even ask with respect.
You don't offer friendship. You don't event think to call me Good raper.  "

Hip hop łamie mi serce kiedy patrzę na Was...

37

lol

Widzisz... ja akurat uważam inaczej... zniżając się do czyjegoś poziomu tracisz swoją godność i wiarygodność wink

nawet  jeżeli, to za chwile to wszystko odzyskujesz wracając do swojego poziomu, a przeciwnika masz rozłożonego  :twisted:

Thumbs up Thumbs down

38

chyba jest takie prawo zeby cos lub kogos skrytykowac?! a wy tak ich bronicie-chodzi mi o to zeby nie isc na latwizne i krasc bit tylko zrobic go lub znalezc kogos kto go zrobi-moze przez to produkcja trwac dluzej ale za to z lepszym efektem koncowym!!! moze teraz do was dotrze PEACE!!!!!!!!!!!

Thumbs up Thumbs down

39

NIKT TU NIKOMU NIE KRADNIE BITóW !!!
każdy z autorów podkładów wie, że chłopaki użyją jego shit do kawałka i wyraził na to zgodę (oprócz bitu z "paparazzi" ale to oczywiste
tongue )
gdzie tutaj kradzież??

Thumbs up Thumbs down

Kurwa a ty dalej z tym chodzeniem na latwizne. Branie czyis bitow to chodzenie na latwizne?? Chyba jebniety jestes. To wedlug ciebie chlopaki ktorzy dobrze rymuja i nawijaja maja przestac to robic bo jakis dwoch dziwnych napinaczy zarzuca im ze nie maja swoich bitow. Smieszysz mnie.

Cechuje nas pojęcie, którego nie znacie
My chcemy się bić - wy spierdalacie.

Thumbs up Thumbs down

41

chyba jest takie prawo zeby cos lub kogos skrytykowac?! a wy tak ich bronicie-chodzi mi o to zeby nie isc na latwizne i krasc bit tylko zrobic go lub znalezc kogos kto go zrobi-moze przez to produkcja trwac dluzej ale za to z lepszym efektem koncowym!!! moze teraz do was dotrze PEACE!!!!!!!!!!!

Owszem krytyka krytyką, a to co powiedziałeś to co innego:

"Nie sra sie na "importowane" bity bo w koncu wlasna tworczosc jest tu najwazniejsza, a skoro nie umiecie robic podkladow i nie macie kogos kto by je wam zrobil to sie tym nie zajmujcie bo kradnac podklady mozna najebac grubo kawalkow_w tym qrwa cala sztuka-wszystko swoje i po swojemu bez powielania i nie mowcie ze nie umiecie trudno-kto malowac nie umie niech tego nie robi bo to juz nie jest sztuka tylko jebana porazka_sqmajcie tak samo z rapem."

ktoś nie potrafi malować niech nie maluje-ok, zgadza się...

ale jak się ma rymowanie do podkładów bo troszkę się pogubiłem... lol

Osobiście rymuje sobie pod instrumentale itp dlaczego? bo raz, ze nie mam czasu na robienie podkładów, a po drugie nie kręci mnie to...

42

nagrywka do bitu X-Zibita czy WSP to nie kradziez?! taa jasne tak jak do kauflandu chlopaki chodza na zakupy_pierdolnij sie w leb...

Thumbs up Thumbs down

43

Oj Malinka... żal mi Ciebie, ale co tam, szlochać nie będę lol

Nagrywka do podkładu gdzie użyty sampel np Niemena to nie kradzież?

Jestem ciekaw czy Ty jesteś taki 'legalny'

nagrywka do bitu X-Zibita czy WSP to nie kradziez?! taa jasne tak jak do kauflandu chlopaki chodza na zakupy_pierdolnij sie w leb...

kurwa sam sie pierdolnij w leb a najlepiej rozpedz sie najszybciej jak mozesz a sciana sama sie znajdzie. Sluchales kiedys hip hopu. Znasz innych wykonawcow niz KASA albo NORBI? Nie wydaje mi sie. Wiec informuje uprzejmie: nagrywanie do bitow x-zibita lub wsp to nie kradziez. Po tylu postach na ten temat zrozumialby to nawet srednio inteligentny szympans. Wiec ja juz naprawde nie wiem jak z toba trzeba gadac

Thumbs up Thumbs down

45

"...lamusy sie pruja..." Czlowieku moja wiedza o hip hopie bym cie zalal jak sperma dziwke!!! wiec nie prownuj mnie do jakis lemusow_wyrazilem tylko swoje zdanie!!! koncze bo nie ma sensu

Thumbs up Thumbs down

46

tak jeszcze na koniec bo juz sie nie chce tego komentowac. na plycie jest tylko jeden podklad ktory jest kawalkiem X-Zibita, nie ma zadnego WSP czy innych...

jedno jest pewne!!! nie wiedzialem ze forum az tak odzyje

47

rozejm! pierdole poddaje sie! skonczmy juz ten temat!

Thumbs up Thumbs down

48

Skoro tutaj jest tak dużo producentów to ja poproszę jakiś podkładzik, bym miał do czego nagrywać w Hiszpanii wink  lol

chodzmy na piwo! Niedziela jest  lol

Thumbs up Thumbs down

50

Idźcie, ja muszę potyrać trochę... a  mi się nie chce... wink

"...Yo son, hold your horses Retreat from the streets and count your losses..."