Tajmer, bez urazy, ja się podpisuję pod słowami Estena.
To nie żadna dyskryminacja, ale po prostu chłopaki dopiero zaczynacie, nawet do końca swoich tekstów nie piszecie.
Myślę, że to wystarczający argument aby popracować nad wszystkim by wypłynąć na kolejną produkcję a być może samemu ją zorganizować ?
Nie mam nic przeciwko nowym, młodym twarzą. No, ale popatrzcie na Ludwika, Mańka. Różnica jest namacalna. Przed Wami czas. Rudson wie, że na wyspie cyklicznie freestylujemy, takie coś rozwija i technikę rymowania jak i słownictwo, przełamać bariery i wpadać, rozwijać się.
Co do tego projektu to już parę razy ta opcja krążyła i krąży, jednak nic oprócz tego. Więc ją powtórzę.
Jest propozycja by wszyscy chętni zebrali się w jednym miejscu. Załóżmy Meksykańska [ Ock ], każdy zainteresowany mógłby wpaść z wymyślonym tematem/ami, podzielić się wśród mc's na różne kawałki i stworzyć mix stylów, charakterów. Puścić bity z laptopa, po dopinać wszystko a później tylko czekać na wokale. Co Wy na to ?
" Now you come to me and you say : " DeWu , give me justice " , but you don't even ask with respect.
You don't offer friendship. You don't event think to call me Good raper. "
Hip hop łamie mi serce kiedy patrzę na Was...