Temat: I'SCREAM DYNAMIT
masz tyle bitow ze glowa boli, moze ruszylibysmy dupe i tu wychodze z taka propozycja... wyprodukuj skladaka z osw cos w stylu starej anomalii. zrobimy kolabo i moze znow cos sie ruszy jak za starych dobrych lat
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM - 32-600.info - Hip Hop Oświęcim » Oświęcim » I'SCREAM DYNAMIT
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
masz tyle bitow ze glowa boli, moze ruszylibysmy dupe i tu wychodze z taka propozycja... wyprodukuj skladaka z osw cos w stylu starej anomalii. zrobimy kolabo i moze znow cos sie ruszy jak za starych dobrych lat
jeżeli ktoś chętny jest zrobic jakis mixtape to niech pisze pw .
mam pytanko Malina a młodych przyjmujecie. My byśmy zrobili kawałek na potrzeby. Tylko powiedz jaki klimat i możemy coś nagrać i Ci pokazać jak Ci się spodoba to możesz wrzucić na mixtape.
ja jestem za tym zeby jak najwiecej osob zajmujacych sie tym gownem pojawilo sie na wspolnej produkcji niezaleznie od skillsow ale to juz pisz do tego typa wyzej
ogolnie jak ktos jest chetny na udzial w mixtapie to niech sie tu zglasza i odrazu zaznaczam, ja jestem ewentualnym uczestnikiem tej produkcji ktory wyszedl z inicjatywa, nie organizatorem. w sprawie organizacji piszcie do I'SCREAM'A. elo
Ja jestem bardzo na tak, jeśli projekt dojdzie do skutku i oczywiście I'SCREAM będzie na tak, to mam nadzieję że jakieś moje zwrotki nie będą zaniżać poziomu pozdrówki Szarak
to teraz pytanko do ISCREAM czy wyraża zgodę jak tak to kawałek powstanie w przeciągu tygodnia.
i'scream kurwa to ja mam za ciebie ludzi zbierac??? pisz co ty na to! ja jestem za i czekam na kolejnych chetnych. jak najwiecej!
A tak przy okazji wiesz jak nabyć płytki z SKN. Bo było to na 32-600.
SKN - Bez Ściem (2007) chodzi mi o tą płytkę. na 32-600.info jest ale linki padły.
8123274 moje gg . Oczywiscie trzeba uzbierac "pare osób" myślałem tu nad większą ilością osób.
a klimat to juz mozna obczaic na ;
www.myspace.com/iscreamproductionz
www.musicbreeze.com/I'Scream
bity mocne wiec musi byc z jebnieciem hehe... no moje klimaty
mam jeszcze taki pomysl zeby nagrac kawalki kazdy sklad swoj i mozna tez sie polaczyc w kilku trackach...
ja mam pomysł żeby najpierw ogarnąć ekipę a później wymyślić co, kto i jak pogadam z wojtasem i może uda się reaktywować SKN, ale jakoś ciężko to widzę hehe
to ogarniaj temat. ja wiem jeszcze ze dolaczy sie maniek, podejzewam ze ozborn i 3styl tez no i moze iskra
oczywiscie widziałbym na tym projekcie jeszcze co najmniej 5 osób z osw albo i nawet więcej jeżeli tylko byli by chętni zeby zrobyc co kolwiek , bo ta scena , to pustka .
Jak najbardziej za, o każdej porze i w każdych okolicznościach, ale sami wiecie jak trudno o ogarnięcie czegoś takiego, musiałoby się parę osób na prawdę spiąć i to zorganizować.
jesli ktos tylko ma gdzie, na czym nagrac i chce to po problemie. i'scream ma dosc bitow zeby kazdy cos wybral wiec z tym tez problemu nie bedzie. ruszmy tym miastem i tyle! ja z i'scream'em zajmiemy sie organizacja
jak najbardziej zalezy tylko od reszty ludzi
no to zaczynamy nabierac tempa... kto jeszcze chetny i czujacy sie na silach??!!
moge sie również dołaczyc
dajcie znac jak bedzie bit i temat
szczerze mówiąc to nie wierze w taką składankę OSW.. wtajemniczeni wiedzą dlaczego
Tomek.... wierzysz nie wierzysz, piszesz się?
ty jak juz daje taka propozycje to wiem co pisze. nie chcesz, nie masz ochoty, twoja sprawa... ja chce po takim czasie rozruszac dupe i sie odmulic. proste
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM - 32-600.info - Hip Hop Oświęcim » Oświęcim » I'SCREAM DYNAMIT
Forum oparte o: PunBB