1

Temat: I'SCREAM DYNAMIT

masz tyle bitow ze glowa boli, moze ruszylibysmy dupe i tu wychodze z taka propozycja... wyprodukuj skladaka z osw cos w stylu starej anomalii. zrobimy kolabo i moze znow cos sie ruszy jak za starych dobrych lat

Thumbs up Thumbs down

2 Ostatnio edytowany przez ISCREAMTNT (2011-01-29 15:50:25)

Odp: I'SCREAM DYNAMIT

jeżeli ktoś chętny jest zrobic jakis mixtape to niech pisze pw .

3

mam pytanko Malina a młodych przyjmujecie. My byśmy zrobili kawałek na potrzeby. Tylko powiedz jaki klimat i możemy coś nagrać i Ci pokazać jak Ci się spodoba to możesz wrzucić na mixtape.

Thumbs up Thumbs down

4

ja jestem za tym zeby jak najwiecej osob zajmujacych sie tym gownem pojawilo sie na wspolnej produkcji niezaleznie od skillsow ale to juz pisz do tego typa wyzej

Thumbs up Thumbs down

5

ogolnie jak ktos jest chetny na udzial w mixtapie to niech sie tu zglasza i odrazu zaznaczam, ja jestem ewentualnym uczestnikiem tej produkcji ktory wyszedl z inicjatywa, nie organizatorem. w sprawie organizacji piszcie do I'SCREAM'A. elo

Thumbs up Thumbs down

6

Ja jestem bardzo na tak, jeśli projekt dojdzie do skutku i oczywiście I'SCREAM będzie na tak, to mam nadzieję że jakieś moje zwrotki nie będą zaniżać poziomu smile  pozdrówki Szarak

nie trzeba być większym żeby wygrać - wygrywali mali
nie trzeba siać strachu by cię szanowali
głupi zrobią wszystko żeby wszyscy się ich bali
to nie szacunek - to paraliż

7

to teraz pytanko do ISCREAM czy wyraża zgodę jak tak to kawałek powstanie w przeciągu tygodnia.

Thumbs up Thumbs down

8

i'scream kurwa to ja mam za ciebie ludzi zbierac??? pisz co ty na to! ja jestem za i czekam na kolejnych chetnych. jak najwiecej!

Thumbs up Thumbs down

9 Ostatnio edytowany przez Rudson (2011-01-30 22:47:45)

A tak przy okazji wiesz jak nabyć płytki z SKN. Bo było to na 32-600. 

SKN - Bez Ściem (2007) chodzi mi  o tą płytkę.  na 32-600.info jest ale linki padły.

Thumbs up Thumbs down

10

to pisz do szaraka z tym tematem

Thumbs up Thumbs down

11

OK. Dzięki

Thumbs up Thumbs down

12 Ostatnio edytowany przez ISCREAMTNT (2011-01-30 22:49:28)

8123274 moje gg . Oczywiscie trzeba uzbierac "pare osób" myślałem tu nad większą ilością osób.

a klimat to juz mozna obczaic na ;

www.myspace.com/iscreamproductionz
www.musicbreeze.com/I'Scream

13

bity mocne wiec musi byc z jebnieciem hehe... no moje klimaty big_smile

Thumbs up Thumbs down

14

mam jeszcze taki pomysl zeby nagrac kawalki kazdy sklad swoj i mozna tez sie polaczyc w kilku trackach...

Thumbs up Thumbs down

15

ja mam pomysł żeby najpierw ogarnąć ekipę a później wymyślić co, kto i jak smile pogadam z wojtasem i może uda się reaktywować SKN, ale jakoś ciężko to widzę hehe

16

to ogarniaj temat. ja wiem jeszcze ze dolaczy sie maniek, podejzewam ze ozborn i 3styl tez no i moze iskra

Thumbs up Thumbs down

17 Ostatnio edytowany przez ISCREAMTNT (2011-01-30 23:14:27)

oczywiscie widziałbym na tym projekcie jeszcze co najmniej 5 osób z osw albo i nawet więcej jeżeli tylko byli by chętni zeby zrobyc co kolwiek , bo ta scena , to pustka .

18

Jak najbardziej za, o każdej porze i w każdych okolicznościach, ale sami wiecie jak trudno o ogarnięcie czegoś takiego, musiałoby się parę osób na prawdę spiąć i to zorganizować.

"Nie narzekaj na rap, błaźnie. Nie oczekuj w nim zmian, gdy mówi jak jest
Może to jego pierdolona, złota era, kto wie, dopiero z czasem antykiem staje się teraz"

Thumbs up Thumbs down

19 Ostatnio edytowany przez Malina (2011-01-31 00:15:07)

jesli ktos tylko ma gdzie, na czym nagrac i chce to po problemie. i'scream ma dosc bitow zeby kazdy cos wybral wiec z tym tez problemu nie bedzie. ruszmy tym miastem i tyle! ja z i'scream'em zajmiemy sie organizacja

Thumbs up Thumbs down

20

jak najbardziej big_smile zalezy tylko od reszty ludzi

Thumbs up Thumbs down

21

no to zaczynamy nabierac tempa... kto jeszcze chetny i czujacy sie na silach??!!

Thumbs up Thumbs down

22

moge sie również dołaczyc
dajcie znac jak bedzie bit i temat

Thumbs up Thumbs down

23

szczerze mówiąc to nie wierze w taką składankę OSW.. wtajemniczeni wiedzą dlaczego

Thumbs up Thumbs down

24

Tomek.... wierzysz nie wierzysz, piszesz się?

25

ty jak juz daje taka propozycje to wiem co pisze. nie chcesz, nie masz ochoty, twoja sprawa... ja chce po takim czasie rozruszac dupe i sie odmulic. proste

Thumbs up Thumbs down