26

Odp: I'SCREAM DYNAMIT

Malina ja nie może a na bank sie dołącze do tego projektu,jak tylko ruszy sie cos w tym kierunku to dajcie znac...pozdrówka

Thumbs up Thumbs down

27

aha i Tomku,Szarak dobrze gada..co za różnica kto w to wierzy a kto nie wierzy...jak sie piszesz to już jednego więcej jest i gites..

Thumbs up Thumbs down

28 Ostatnio edytowany przez Malina (2011-02-01 00:37:59)

tematycznie kazdy pod siebie, moge powiedzieciec jedynie ze mixtape bedzie pod nazwa POŁUDNIOWY DYM i takie tez koszulki chcemy wypuscic... Bierz, bierzcie bity od i'scream'a i piszcie. ja pewnie ostatni sie nagram ale taka juz moja dola ;d. powiem tak, jesli chodzi o mnie to najpierw chyba udziele sie w kawalku badz w kawalkach z kims kto wyzej sie zadeklarowal brac udzial w tym burdelu ale nie wykluczam ze nagram solo. to jest moja akcja reanimacja hehe... projekt powstac musi i tak tez sie stanie!!!

Thumbs up Thumbs down

29

Siema, ja też jestem chętny, trzeba w końcu coś zrobic w tym mieście, reprezentuje Zasole/Muzeum, nagrywamy z chłopakami od czasu do czasu, ale skoro ma wyjśc taki składak, to nie może mnie tam zabraknąc smile Zobaczymy co z tego wyjdzie, elo

Thumbs up Thumbs down

30

Jeśli będziecie potrzebować jakiejś pomocy do realizacji projektu, to 32-600.info pomoże jak może smile

"...Yo son, hold your horses Retreat from the streets and count your losses..."

31

Osborn nikt Ci nie karze sie dołaczac , jeżeli z góry stawiasz na przegraną , to lepiej nie brac udziału wogóle niż na siłe . proste kurwa

32

Trzy-9 zawsze spoko. ale my na końcu jak już inni się dograją hahaha

Thumbs up Thumbs down

33

Tomek, nikt za tobą latać się i prosic nie będzie zebyś łaskawie dupe ruszył i sie kurwa dograł , więc chociaz uszanuj to co chcemy zrobic z Maliną i resztą chłopaków i daruj sobie te marne kurwa wypociny.

WHAT THE FUCK ?!

34

nie unoście się. na pewno nas tam nie zabraknie. Tomasze po prostu są niedowiarkami

Thumbs up Thumbs down

35

no i elegancko smile

nie trzeba być większym żeby wygrać - wygrywali mali
nie trzeba siać strachu by cię szanowali
głupi zrobią wszystko żeby wszyscy się ich bali
to nie szacunek - to paraliż

36

to esten odpal sie tez na projekcie... pomoc na pewno sie przyda. podejrzewam tomaszu ze to ja standardowo bede tym ostatnim, i ja i ty o tym dobrze wiemy big_smile ale moge obiecac ze to ogarne i slowa dotrzymam!

Thumbs up Thumbs down

37

Raczej myślałem o pomocy w promocji itd...
Choć kuszące robi się nagranie małej zwrotki smile

38

WTU rowniez jak najbardziej ZA takim projektem

Thumbs up Thumbs down

39

Ja powiem tak KPR Squad ( Rudson & Tajmer) wchodzą w mixtape jak najbardziej. Zależy to tylko od Iscreama

Thumbs up Thumbs down

40

Malina. Iscream pisał mi żebym z Tobą uzgodnił czy możemy być na tym mixtapie

Thumbs up Thumbs down

41

no to esten chociaz jedna zwrotke nagrac musisz a z promocja tez mozesz pomoc ;d... wszystko pieknie ladnie ale chcialbym tu jeszcze kilka zasluzonych osob np. dobrego koleszke chojnego, gandzior moglby sie pojawic no i o mentosie nie moge zapomniec ( za te kabanosy pod figo big_smile )...aaaa i pyku! Kurwa to po chuj ja mam tu cos nagrywac jak i tak jest dobre towarzystwo heheh. Zrobimy DYM big_smile !!!

Thumbs up Thumbs down

42

ja tu nie jestem sedzia czy kimkolwiek kto ma o tym decydowac. najprosciej bedzie tak... chlopaki chcecie zeby rudson i tajmer uczestniczyli w tym projekcie ??? ja mam takie zdanie ze technicznie NIE ale nie chce nikomu odbierac tu szansy uczestniczenia w tym projekcie i czekam na progres i tu pojawia sie TAK. glosujmy...

Thumbs up Thumbs down

43

a jeszcze jedno!!!! pisze chlopaki... a moze wlasnie sa tez jakies dziewczyny chetne???

Thumbs up Thumbs down

44

Jeśli produkcja miała by reprezentować poziom OSW sceny to wstrzymał bym się z osobami, które mają małe doświadczenie. Załapią się następnym razem jak już wywalczą sobie swoje miejsce na tej scenie.

45

Też jestem tego zdania, może zabrzmi to źle ale sami przecież musieliśmy wiele pracy włożyć żeby dostać czyiś szacunek...ja bym widział na tym projekcie chłoaków z:
- Trzy-9
- AMF
- ALT
- HC
- Mańka
- Denka i Peusa
- SZOK
- NW  (Ozborn ma z nimi kontakt o ile się nie mylę)
- Esten
- Ludwik
- Obstar i Pyku (WZP)
- Smolara i Makarona
- WTU
- SKN

Oczywiście nie wszyscy wyrażą chęci i nie każdy będzie mógł ale to są moje typy, kolejność oczywiście przypadkowa smile chyba że macie jeszcze jakieś inne typy. I'SCREAM  mówił jeszcze o ziomkach z krk... jak coś to dopiszcie do listy...
Pozdróki

nie trzeba być większym żeby wygrać - wygrywali mali
nie trzeba siać strachu by cię szanowali
głupi zrobią wszystko żeby wszyscy się ich bali
to nie szacunek - to paraliż

46

Decyzja należy do większości. Jak coś to my możemy nagrać w każdej chwili. A jak nie będziecie chcieli to poczekamy na następny mixtape. Pozdro  z osiedla.

Thumbs up Thumbs down

47 Ostatnio edytowany przez ISCREAMTNT (2011-02-03 16:14:26)

No tak , są chłopaki ale nie zapeszajmy najpierw ogarnijmy miejscowych ziomów ,a późnije sie załatwi gości wink Teraz będzie trzeba , jakos to wszyystko ogarnąc do kupy ,najlepiej spotkać się wszyscy i pogadac na żywo ,bo przez internet chłopaki nic nie załatwimy wink

48

taka mała wstawka . AMF już niema Szarak , więc jak coś to TYLENAS smile bo zostałem tylko ja i Malina wink

49

no to tak... sprawe rudsona i tajmera zostawmy i zadecydujemy wszyscy, chcialbym wlasnie widziec tu wasze opinie na ten temat. dalej. ci co juz teoretycznie sa na tej produkcji o tym wiedza wiec kontaktujcie sie z i'scream'em w celu dobrania bitow.tematyki jako takiej nie ma, mixtape jak juz napisalem bedzie nosil nazwe POLUDNIOWY DYM i ma glownie promowac nasza lokalna scene. kawalki maja byc takie w jakich najlepiej sie czujecie i tak dobierzcie bity by calosc odwzorowywala wasz styl. nagrywamy wizytowke i tyle. chyba nic wiecej wink

Thumbs up Thumbs down

50

zrobie jakąs paczke z bitami jak najszybciej moge , i wtedy powybieracie.