Odp: I'SCREAM DYNAMIT
Malina ja nie może a na bank sie dołącze do tego projektu,jak tylko ruszy sie cos w tym kierunku to dajcie znac...pozdrówka
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM - 32-600.info - Hip Hop Oświęcim » Oświęcim » I'SCREAM DYNAMIT
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Malina ja nie może a na bank sie dołącze do tego projektu,jak tylko ruszy sie cos w tym kierunku to dajcie znac...pozdrówka
aha i Tomku,Szarak dobrze gada..co za różnica kto w to wierzy a kto nie wierzy...jak sie piszesz to już jednego więcej jest i gites..
tematycznie kazdy pod siebie, moge powiedzieciec jedynie ze mixtape bedzie pod nazwa POŁUDNIOWY DYM i takie tez koszulki chcemy wypuscic... Bierz, bierzcie bity od i'scream'a i piszcie. ja pewnie ostatni sie nagram ale taka juz moja dola ;d. powiem tak, jesli chodzi o mnie to najpierw chyba udziele sie w kawalku badz w kawalkach z kims kto wyzej sie zadeklarowal brac udzial w tym burdelu ale nie wykluczam ze nagram solo. to jest moja akcja reanimacja hehe... projekt powstac musi i tak tez sie stanie!!!
Siema, ja też jestem chętny, trzeba w końcu coś zrobic w tym mieście, reprezentuje Zasole/Muzeum, nagrywamy z chłopakami od czasu do czasu, ale skoro ma wyjśc taki składak, to nie może mnie tam zabraknąc Zobaczymy co z tego wyjdzie, elo
Jeśli będziecie potrzebować jakiejś pomocy do realizacji projektu, to 32-600.info pomoże jak może
Osborn nikt Ci nie karze sie dołaczac , jeżeli z góry stawiasz na przegraną , to lepiej nie brac udziału wogóle niż na siłe . proste kurwa
Trzy-9 zawsze spoko. ale my na końcu jak już inni się dograją hahaha
Tomek, nikt za tobą latać się i prosic nie będzie zebyś łaskawie dupe ruszył i sie kurwa dograł , więc chociaz uszanuj to co chcemy zrobic z Maliną i resztą chłopaków i daruj sobie te marne kurwa wypociny.
WHAT THE FUCK ?!
nie unoście się. na pewno nas tam nie zabraknie. Tomasze po prostu są niedowiarkami
no i elegancko
to esten odpal sie tez na projekcie... pomoc na pewno sie przyda. podejrzewam tomaszu ze to ja standardowo bede tym ostatnim, i ja i ty o tym dobrze wiemy ale moge obiecac ze to ogarne i slowa dotrzymam!
Raczej myślałem o pomocy w promocji itd...
Choć kuszące robi się nagranie małej zwrotki
Ja powiem tak KPR Squad ( Rudson & Tajmer) wchodzą w mixtape jak najbardziej. Zależy to tylko od Iscreama
Malina. Iscream pisał mi żebym z Tobą uzgodnił czy możemy być na tym mixtapie
no to esten chociaz jedna zwrotke nagrac musisz a z promocja tez mozesz pomoc ;d... wszystko pieknie ladnie ale chcialbym tu jeszcze kilka zasluzonych osob np. dobrego koleszke chojnego, gandzior moglby sie pojawic no i o mentosie nie moge zapomniec ( za te kabanosy pod figo )...aaaa i pyku! Kurwa to po chuj ja mam tu cos nagrywac jak i tak jest dobre towarzystwo heheh. Zrobimy DYM
!!!
ja tu nie jestem sedzia czy kimkolwiek kto ma o tym decydowac. najprosciej bedzie tak... chlopaki chcecie zeby rudson i tajmer uczestniczyli w tym projekcie ??? ja mam takie zdanie ze technicznie NIE ale nie chce nikomu odbierac tu szansy uczestniczenia w tym projekcie i czekam na progres i tu pojawia sie TAK. glosujmy...
a jeszcze jedno!!!! pisze chlopaki... a moze wlasnie sa tez jakies dziewczyny chetne???
Jeśli produkcja miała by reprezentować poziom OSW sceny to wstrzymał bym się z osobami, które mają małe doświadczenie. Załapią się następnym razem jak już wywalczą sobie swoje miejsce na tej scenie.
Też jestem tego zdania, może zabrzmi to źle ale sami przecież musieliśmy wiele pracy włożyć żeby dostać czyiś szacunek...ja bym widział na tym projekcie chłoaków z:
- Trzy-9
- AMF
- ALT
- HC
- Mańka
- Denka i Peusa
- SZOK
- NW (Ozborn ma z nimi kontakt o ile się nie mylę)
- Esten
- Ludwik
- Obstar i Pyku (WZP)
- Smolara i Makarona
- WTU
- SKN
Oczywiście nie wszyscy wyrażą chęci i nie każdy będzie mógł ale to są moje typy, kolejność oczywiście przypadkowa chyba że macie jeszcze jakieś inne typy. I'SCREAM mówił jeszcze o ziomkach z krk... jak coś to dopiszcie do listy...
Pozdróki
Decyzja należy do większości. Jak coś to my możemy nagrać w każdej chwili. A jak nie będziecie chcieli to poczekamy na następny mixtape. Pozdro z osiedla.
No tak , są chłopaki ale nie zapeszajmy najpierw ogarnijmy miejscowych ziomów ,a późnije sie załatwi gości Teraz będzie trzeba , jakos to wszyystko ogarnąc do kupy ,najlepiej spotkać się wszyscy i pogadac na żywo ,bo przez internet chłopaki nic nie załatwimy
taka mała wstawka . AMF już niema Szarak , więc jak coś to TYLENAS bo zostałem tylko ja i Malina
no to tak... sprawe rudsona i tajmera zostawmy i zadecydujemy wszyscy, chcialbym wlasnie widziec tu wasze opinie na ten temat. dalej. ci co juz teoretycznie sa na tej produkcji o tym wiedza wiec kontaktujcie sie z i'scream'em w celu dobrania bitow.tematyki jako takiej nie ma, mixtape jak juz napisalem bedzie nosil nazwe POLUDNIOWY DYM i ma glownie promowac nasza lokalna scene. kawalki maja byc takie w jakich najlepiej sie czujecie i tak dobierzcie bity by calosc odwzorowywala wasz styl. nagrywamy wizytowke i tyle. chyba nic wiecej
zrobie jakąs paczke z bitami jak najszybciej moge , i wtedy powybieracie.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM - 32-600.info - Hip Hop Oświęcim » Oświęcim » I'SCREAM DYNAMIT
Forum oparte o: PunBB