Odp: SKN BEZ śCIEM
hahaha... a no se przecież znaleźli... parę bitów choćby jest od Makarona itp. więc nie widzę problemów niedojrzała malinko...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM - 32-600.info - Hip Hop Oświęcim » Oświęcim » SKN BEZ śCIEM
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hahaha... a no se przecież znaleźli... parę bitów choćby jest od Makarona itp. więc nie widzę problemów niedojrzała malinko...
ja perdole czlowieku!!! napinasz sie tak jakbysmy na tych bitach robili nie wiadomo jaki hajs!!! a prawda jest taka ze jedyne pieniadze zwiazane z SKN-em zwineli wlasciciele lokalow, w ktorych robilismy imprezy... tyle... i nikomu nie lize dupy do do frajerow nie naleze... moge powiedziec tyle ze w sprawach HH w oswiecimiu jako nieliczni probujemy cos robic, a reszta tylko do nas sapie!!! robilismy imprezy? zapraszalismy was? graliscie z nami? a teraz po nas jezdzijcie bo czesc kawalkow na plycie nie jest na naszych bitach... jeszcze kurwa zrobcie dissa to w ogole zaczne wam poklony napierdalac...
jakbyscie robili hajs , to byl by upadek sceny hip-hopowej hahaha
"...TO JEST FAKT , TO JEST TAK ,TAK TO JEST Z ZYCIA TO JEST..."
"...PAMIETAJ ZE ZA DARMO NAWET W MORDE NIE DOSTANIESZ..."
"...KTO TY JESTES ? POLAK MALY ! JAKI ZNAK TWOJ? CIAGLE WALY!..."
NO TO JEST CHYBA JEDYNA RZECZ JAKA MOZNA DOSTAC ZA DARMO < ALE WIDZE ZE NIE U WAS
HAHHAHAHAHAHAH TEN WERS POWALA NA KOLANA HAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHA HAHA
AHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAH AHAHAHAHAHAH HA HAHAHAAHAHA
NORMALNIE MOZNA WRZUCIC NA WRZUTA.PL ALBO PATRZ.PL
AHHAHAHAHA
http://fakenick.wrzuta.pl/audio/wl3A0NE … swiecimskn
HAH !
TY TY TY TY TY TY TY TYLE NASSS
a jednak jaraja cie nasze kawalki
afkors do : FAKENIK
ty ty ty ty DEIBLU
jak czytam takie posty to spadam z krzesła, lepiej poprzestań na waleniu konia przed kompem bo używanie go w innym celu (np HH) może przynieść tylko negatywne efekty
co do ją ją ją kania zgłoś się do logopedy
peace
no jasne ze jaraja , tak ze niemoge oderwac sie od mp3 i od kompa
wogole normalnie tak mi sie ten rap podoba ZE CHYBA WAM ZACZNE BITY ROBIC HAHAH < CHCIELIBYSCIE HAH !! ;-D
Widzę,że zarówno jedna strona jak i druga prezentuje bardzo wysoki poziom merytoryczny wypowiedzi...
Przesłuchałem płyte jestem mile zaskoczony lecz myślałem że będzie lepsza, są kawałki lepsze(nowsze) i gorsze(starsze). Chłopaki przynajmniej nie siedzą na dupie.
Tak czytając te posty doszedłem do wniosku że ludzie powoli zapominają że Rap kiedyś opierał się tylko na zapożyczeniach, do tej pory wychodzą numery na tych samych samplach. Ta muzyka nie ma się podobać ze względu na bit własnej produkcji czy zapożyczony RAP ma dotrzeć do słuchacza.
XXXIX
Pokój dla prawdziwych
Widzę,że zarówno jedna strona jak i druga prezentuje bardzo wysoki poziom merytoryczny wypowiedzi...
czasami żeby coś komuś wytłumaczyć trzeba się zniżyć do jego poziomu.....
Widzisz... ja akurat uważam inaczej... zniżając się do czyjegoś poziomu tracisz swoją godność i wiarygodność
Mnie bawi, że temat jest o płycie a opinii o niej prawie w ogóle nie ma ;-)
Dla chętnych rzucam link z numerem z nadchodzącej płyty rapanui ( tematycznie to w sumie trochę do postów pasuje ;D) --->
http://www.sendspace.com/file/hw6fvv
Elo
Widzisz... ja akurat uważam inaczej... zniżając się do czyjegoś poziomu tracisz swoją godność i wiarygodność
nawet jeżeli, to za chwile to wszystko odzyskujesz wracając do swojego poziomu, a przeciwnika masz rozłożonego :twisted:
chyba jest takie prawo zeby cos lub kogos skrytykowac?! a wy tak ich bronicie-chodzi mi o to zeby nie isc na latwizne i krasc bit tylko zrobic go lub znalezc kogos kto go zrobi-moze przez to produkcja trwac dluzej ale za to z lepszym efektem koncowym!!! moze teraz do was dotrze PEACE!!!!!!!!!!!
NIKT TU NIKOMU NIE KRADNIE BITóW !!!
każdy z autorów podkładów wie, że chłopaki użyją jego shit do kawałka i wyraził na to zgodę (oprócz bitu z "paparazzi" ale to oczywiste
)
gdzie tutaj kradzież??
Kurwa a ty dalej z tym chodzeniem na latwizne. Branie czyis bitow to chodzenie na latwizne?? Chyba jebniety jestes. To wedlug ciebie chlopaki ktorzy dobrze rymuja i nawijaja maja przestac to robic bo jakis dwoch dziwnych napinaczy zarzuca im ze nie maja swoich bitow. Smieszysz mnie.
chyba jest takie prawo zeby cos lub kogos skrytykowac?! a wy tak ich bronicie-chodzi mi o to zeby nie isc na latwizne i krasc bit tylko zrobic go lub znalezc kogos kto go zrobi-moze przez to produkcja trwac dluzej ale za to z lepszym efektem koncowym!!! moze teraz do was dotrze PEACE!!!!!!!!!!!
Owszem krytyka krytyką, a to co powiedziałeś to co innego:
"Nie sra sie na "importowane" bity bo w koncu wlasna tworczosc jest tu najwazniejsza, a skoro nie umiecie robic podkladow i nie macie kogos kto by je wam zrobil to sie tym nie zajmujcie bo kradnac podklady mozna najebac grubo kawalkow_w tym qrwa cala sztuka-wszystko swoje i po swojemu bez powielania i nie mowcie ze nie umiecie trudno-kto malowac nie umie niech tego nie robi bo to juz nie jest sztuka tylko jebana porazka_sqmajcie tak samo z rapem."
ktoś nie potrafi malować niech nie maluje-ok, zgadza się...
ale jak się ma rymowanie do podkładów bo troszkę się pogubiłem...
Osobiście rymuje sobie pod instrumentale itp dlaczego? bo raz, ze nie mam czasu na robienie podkładów, a po drugie nie kręci mnie to...
nagrywka do bitu X-Zibita czy WSP to nie kradziez?! taa jasne tak jak do kauflandu chlopaki chodza na zakupy_pierdolnij sie w leb...
Oj Malinka... żal mi Ciebie, ale co tam, szlochać nie będę
Nagrywka do podkładu gdzie użyty sampel np Niemena to nie kradzież?
Jestem ciekaw czy Ty jesteś taki 'legalny'
nagrywka do bitu X-Zibita czy WSP to nie kradziez?! taa jasne tak jak do kauflandu chlopaki chodza na zakupy_pierdolnij sie w leb...
kurwa sam sie pierdolnij w leb a najlepiej rozpedz sie najszybciej jak mozesz a sciana sama sie znajdzie. Sluchales kiedys hip hopu. Znasz innych wykonawcow niz KASA albo NORBI? Nie wydaje mi sie. Wiec informuje uprzejmie: nagrywanie do bitow x-zibita lub wsp to nie kradziez. Po tylu postach na ten temat zrozumialby to nawet srednio inteligentny szympans. Wiec ja juz naprawde nie wiem jak z toba trzeba gadac
"...lamusy sie pruja..." Czlowieku moja wiedza o hip hopie bym cie zalal jak sperma dziwke!!! wiec nie prownuj mnie do jakis lemusow_wyrazilem tylko swoje zdanie!!! koncze bo nie ma sensu
tak jeszcze na koniec bo juz sie nie chce tego komentowac. na plycie jest tylko jeden podklad ktory jest kawalkiem X-Zibita, nie ma zadnego WSP czy innych...
jedno jest pewne!!! nie wiedzialem ze forum az tak odzyje
Skoro tutaj jest tak dużo producentów to ja poproszę jakiś podkładzik, bym miał do czego nagrywać w Hiszpanii
chodzmy na piwo! Niedziela jest
Idźcie, ja muszę potyrać trochę... a mi się nie chce...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM - 32-600.info - Hip Hop Oświęcim » Oświęcim » SKN BEZ śCIEM
Forum oparte o: PunBB