51

Odp: I'SCREAM DYNAMIT

- Trzy-9
- AMF
- ALT
- HC
- Mańka
- Denka i Peusa
- SZOK
- NW  (Ozborn ma z nimi kontakt o ile się nie mylę)
- Esten
- Ludwik
- Obstar i Pyku (WZP)
- Smolara i Makarona
- WTU
- SKN

z tej listy mam tylko ;

39  , malina , maniek ,szarak (skn) , dewu , ludwik oraz iskra . nikt inny do mnie narazie nie pisał , więc póki co ograniczajmy się do takiej listy .

- Obstar i Pyku (WZP)
- Smolar i Makaron
- WTU
- ALT
- HC
- SZOK
- NW

niemam kontaktu z tymi chłopakami wyżej .

52

moje gg 11810057

Thumbs up Thumbs down

53

no to dzialajcie panowie, bity macie i to te najlepsze, nagrywajcie i robcie ten jebany mixtape! elo!

Thumbs up Thumbs down

54

Jestem z wami w 100% : )

Moje gg - 8349898

Thumbs up Thumbs down

55

Ja jestem chętny , jednak poziom mój jest po prostu niski. Rudson też jest chętny więc już decyzja należy do organizatora smile

Thumbs up Thumbs down

56

Tajmer, bez urazy, ja się podpisuję pod słowami Estena.
To nie żadna dyskryminacja, ale po prostu chłopaki dopiero zaczynacie, nawet do końca swoich tekstów nie piszecie.
Myślę, że to wystarczający argument aby popracować nad wszystkim by wypłynąć na kolejną produkcję a być może samemu ją zorganizować ?
Nie mam nic przeciwko nowym, młodym twarzą. No, ale popatrzcie na Ludwika, Mańka. Różnica jest namacalna. Przed Wami czas. Rudson wie, że na wyspie cyklicznie freestylujemy, takie coś rozwija i technikę rymowania jak i słownictwo, przełamać bariery i wpadać, rozwijać się.

Co do tego projektu to już parę razy ta opcja krążyła i krąży, jednak nic oprócz tego. Więc ją powtórzę.
Jest propozycja by wszyscy chętni zebrali się w jednym miejscu. Załóżmy Meksykańska [ Ock ], każdy zainteresowany mógłby wpaść z wymyślonym tematem/ami, podzielić się wśród mc's na różne kawałki i stworzyć mix stylów, charakterów. Puścić bity z laptopa, po dopinać wszystko a później tylko czekać na wokale. Co Wy na to ?

" Now you come to me and you say : " DeWu , give me justice " , but you don't even ask with respect.
You don't offer friendship. You don't event think to call me Good raper.  "

Hip hop łamie mi serce kiedy patrzę na Was...

57

Masz rację . Dopiero z Rudym zaczynamy . W zasadzie mamy już dużo własnych tekstów więc już jest coś. A co do tej Meksykańskiej to popieram w 100 %.

Thumbs up Thumbs down

58

kiedy robicie chłopaki jakąś freestyle akcje na górce?
ma ktos jakis num kontaktowy z peusem ?

Thumbs up Thumbs down

59

Tajmer napisał/a:

W zasadzie mamy już dużo własnych tekstów więc już jest coś.

a co nawijaliscie nie własne ?  ; O   odjebałem

60

a co z ta paczka bitow?

Thumbs up Thumbs down

61

napisz pw .

62

napisalem na meila

Thumbs up Thumbs down

63

ISCREAM chodzi o to , że Ludwik napisał zwrote Rudsonowi , a do Twojej informacji nawijam swoje teksty więc nie wiem co się spinasz.

Thumbs up Thumbs down

64

ja sie nie spinam typie , nie bylem w temacie poprostu , ale i tak beka.

65

Beka jest , ale pierdolić to , ważne , że od tamtej pory tworzymy już całkiem sami i dajemy rade.

Thumbs up Thumbs down

66 Ostatnio edytowany przez ajson (2011-02-16 16:45:41)

jeśli jest możliwość, to także mógłbym się włączyć.. nie wiem czy mam podać jakieś moje tracki?

moje GG 3775783

Thumbs up Thumbs down

67

I jak? Powybierane bity a moze juz cos nagrane???

Thumbs up Thumbs down

68

jeden kawałek już jest napisany smile (Dewu z Szarakiem), wystarczy nagrać ale to jeszcze chwila, nie wiem jak inni bo cosik ucichło...

nie trzeba być większym żeby wygrać - wygrywali mali
nie trzeba siać strachu by cię szanowali
głupi zrobią wszystko żeby wszyscy się ich bali
to nie szacunek - to paraliż

69

no to wlasnie nie moze ucichnac! caly czas czekamy na kawalki. dzialac panowie!

Thumbs up Thumbs down

70

Iscream napisal mi, zebym wyslal mu jakis track bo nie jest pewny co do mojej obecnosci, jak wyslalem to nie odpisal, wiec nie wiem czy mam cos w ogole myslec nad tym ;D

Thumbs up Thumbs down

71

przeciez slyszal chocby na tym forum twoje kawalki wiec niech laskawie sie okresli hmm

Thumbs up Thumbs down

72 Ostatnio edytowany przez ISCREAMTNT (2011-02-27 10:03:04)

LudwikOsW napisał/a:

Iscream napisal mi, zebym wyslal mu jakis track bo nie jest pewny co do mojej obecnosci, jak wyslalem to nie odpisal, wiec nie wiem czy mam cos w ogole myslec nad tym ;D

Kolego napisalem ci , że ja żadnych decyzji nie podejmuje, i pisałem również ,ze w sprawie kawałków pisac do Maliny którego jest to pomysł i który zajmie sie wszystkimi rzeczami, ja tylko dałem bity, pozatym to od ludzi zalezy czy ty bedziesz czy nie , mi to lotto .

73

ISCREAMTNT napisał/a:
LudwikOsW napisał/a:

Kolego napisalem ci , że ja żadnych decyzji nie podejmuje, i pisałem również ,ze w sprawie kawałków pisac do Maliny którego jest to pomysł i który zajmie sie wszystkimi rzeczami, ja tylko dałem bity, pozatym to od ludzi zalezy czy ty bedziesz czy nie , mi to lotto .

nie no, spoko, myslalem, ze to twoje bity, wiec ty decydujesz wink

Thumbs up Thumbs down

74

Wybrane bity to

Ethnic ( Esten ), i Night (DeWu&Szarak)

tyle chyba narazie tylko

reszte prosze o jakies info co do nagrywek.

75

mi tam spasowal ten, ktory byl podpisany 02, tylko nie wiem czy tylko jeden taki byl

Thumbs up Thumbs down