Temat: pomoc przy ultrasce

niebylby ktos chetny kto ma talent malarski pomoc ultrasom od nas przy sektorowce oczywiscie za friko farby itp chlopaki maja pomysly tez tylko brakuje kogos z talentem do malowania moze sa tu jacys kibice albo ktos chcialby sie sprawdzic w takiej dziedzinie pozdro chlopaki

...MOWISZ ZE JESTES CHULIGANEM, KIEDY PODBIJAM W SPODNIE MASZ NASRANE PIECIU TAKICH JAK TY I TYLKO JA ROCZNIK 82 I MASZ KURWA PRZEEJEBANE...

Thumbs up Thumbs down

2

Odp: pomoc przy ultrasce

ja bym mógł się na to pisać...jak coś to szarak ma moje gadu...pisz co i jak... pozdrowienia z ZeteSeLa...

Thumbs up Thumbs down

3

spox odezwe sie jak chlopaki dadza znac co i jak jakby ktos jeszcze byl chetny to pisac kazdy sie przyda kto umie i chce przedewszystkim sektorowka ma byc na cala L-ke takze jest co malowac

...MOWISZ ZE JESTES CHULIGANEM, KIEDY PODBIJAM W SPODNIE MASZ NASRANE PIECIU TAKICH JAK TY I TYLKO JA ROCZNIK 82 I MASZ KURWA PRZEEJEBANE...

Thumbs up Thumbs down

4

mam już drugą osobę chętną do pomocy..

Thumbs up Thumbs down

5

hmh no ja sie kiedys bawilem....moglbym sprobowac

Thumbs up Thumbs down

6

Piszcie na gg ( 7050496 )ci co są chetni pomóc bo ruszają chłopaki z tematem 3 osoby są jak mniemam bo projekt jest 16x10 metrów także małe wyzwanie was czeka smile pozdro

Thumbs up Thumbs down

7

jezeli potrzeba to nas jest dwóch a macie capy czy swoje brac ??

Thumbs up Thumbs down

8

oby nie wyszło tak ze z wszystkich chętnych 2 osoby będą umieć malować, bo z graffiti w Oświęcimiu sami wiecie jak jest.

"Ciężko przyszło łatwo nie pójdzie- co zdobyłeś w trudzie tak po prostu nie morze uciec. To nie są rzeczy- to umiejętności ludzie- to są te sprawy do których wiem że wrócę"

Thumbs up Thumbs down